Verzending

Bij Graphene haarcapsules doen wij er alles aan om de bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. De bestellingen worden direct verzendklaar gemaakt en verzonden zodat jij de bestelling binnen 1 of 2 werkdagen in huis hebt. Voor bestellingen onder de € 30,- zal er een bedrag van € 3,95 in rekening gebracht worden als verzendkosten. Let op! Wij leveren op dit moment alleen in Nederland. 

Zendingen worden normaliter verzonden door DHL. Mochten wij een andere optie inschakelen die beter is voor beide partijen zullen wij de klant hier direct over informeren. 

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u een email van de koerier met daarin het track & trace nummer van uw zending. Met dit nummer kunt u precies zien waar de zending zich bevind. Wilt u het product liever ophalen bij het DHL service point? Dan kunt u dit aangeven bij de bestelling. Klik op deze link om te kijken of er een service point bij u in de buurt is. Let op! Neem bij het afhalen van uw pakket bij een service point altijd uw legitimatie bewijs mee.

Uw bestelling wordt altijd verzonden pas nadat de betaling is ontvangen. Betaalt u via bankoverschrijving? Dan kan het dus zijn dat het enkele dagen duurt voordat wij uw bestelling verzenden.

Indien u vragen heeft over uw zending twijfel dan niet om deze te stellen. u kunt een mail sturen naar info@haarcaps.nl of vul het onderstaande formulier in.

DHL verzending