Vragen over Graphene Haarcapsules

Graphene Haarcapsules is een leverancier van capsules die ingrediënten bevatten die haaruitval tegen kunnen gaan. Alle ingrediënten hebben een wetenschappelijk bewezen werking tegen haaruitval en kunnen haargroei bevorderen. 

Graphene Haarcapsules is opgericht op 1 oktober 2021. 

Vragen over onze producten

Zeker! Veiligheid en betrouwbaarheid staat bij ons altijd op nummer 1. Wij werken met een zeer uitgebreid voedselveiligheidsplan wat er voor zorgt dat alle producten veilig bij u bezorgd worden. 

Resultaten zijn meestal na 3 maanden zichtbaar. Let er wel op dat er wel voldaan moet worden aan de aanbevolen hoeveelheid en dat deze ook elke dag ingenomen moet worden. Het resultaat zal flink minder worden wanneer u enkele dagen over slaat. 

Onderzoeken hebben uitgewezen dat de ingrediënten van de Haargroei Stimulans Capsules een positieve werking hebben tegen haaruitval en nieuwe haargroei bevorderen. 

Wel vinden wij het zeer belangrijk te vermelden dat er helaas geen wondermiddel tegen haaruitval bestaat. Geen enkel middel zal gegarandeerd uw haar terug brengen. Het zal bij de ene persoon meer effect hebben. Houd daarom zelf goed bij of de capsules effect hebben. Benieuwd naar de werking van bepaalde ingrediënten? Neem dan eens een kijkje op onze blog!

Helaas is succes niet gegarandeerd. Er bestaat geen wondermiddel dat direct haaruitval stopt. Wel is het mogelijk om haaruitval aanzienlijk vertragen en nieuwe haargroei te bevorderen. Onze producten bevatten ingrediënten die een wetenschappelijk bewezen werking hebben tegen haaruitval. Wij raden u aan om eerst altijd zelf goed onderzoek te doen naar onze ingrediënten. ons advies is om altijd eerst met uw arts te overleggen of onze producten voor u geschikt zijn.

Vragen over levering

Goederen voor 17:00 besteld, worden dezelfde dag nog verzonden vanaf onze kant. Afhankelijk van de DHL bezorger zal het pakket de volgende dag geleverd worden. 

Goederen worden altijd op een veilige manier verzonden. De goederen zijn altijd secuur ingepakt en komen hierdoor nooit beschadigd aan bij een klant!

Heeft u een fout gemaakt of wilt u een product bij bestellen? Geen probleem! Neem even contact op met info@haarcaps.nl. Zij zullen de order bijwerken en er voor zorgen dat de juiste producten bij u terecht komen.

Bij bestelling onder de 30 euro zal er 3,95 in rekening gebracht worden. klik op de volgende link voor meer informatie over de verzending!